Jaylaa Jewelry

IMG_5817[1]

Jaylaa is colourful

Wij werden helemaal vrolijk van de kleurrijke sieraden op de webshop van Jaylaa Jewelry. Je shopt er handgemaakte armbandjes, kettingen, oorbellen en enkelbandjes voor supervriendelijke prijsjes. Houd je van een boho, Ibiza stijl, dan zul je hier zeker slagen! Jaylaa heeft ook basic items in haar collectie, leuk om als cadeautje te geven, maar ook altijd leuk voor jezelf….

Sweet details

Ieder armbandje heeft wel een grappig detail, zoals bijv. een mini buddha, een klosje, een klavertje vier of een sterretje. Je kunt ook een naamarmbandje (leuk als kraam-, of verjaardagscadeautje!) laten samenstellen met witte letterkraaltjes, je mag zelf de kleur van het draadje uitkiezen.

IMG_5823 IMG_5798 IMG_5811

The beachset

Na een een lange strandwandeling dit weekend kregen we weer helemaal zin in de zomervakantie met de beachset en het taupekleurige armbandje met turquoise buddha. Het beachsetje bestaat uit drie verschillende armbandjes in wit, fuchsia en turquoise. Het taupekleurige buddha armbandje is los te bestellen en matcht mooi bij de beachset. Je betaalt boven de 20 euro geen verzendkosten en iedere bestelling wordt mooi verpakt als een cadeautje.

IMG_5821 IMG_5800 IMG_5788

Let’s shop and follow Jaylaa

Neem eens een kijkje op de website van Jaylaa Jewelry, of volg Jaylaa op InstagramFacebook, Pinterest en Twitter.

IMG_5793 IMG_5818 IMG_5777

 

Enjoy,

Amalou X

Share on FacebookEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *